BEZOEK DE ROTISSERIE
 

Evenementen

FRIDAY PROAST

Every Friday from 5 PM

Friday afternoon drinks – FRIDAY PROAST

Every Friday we are ready te celebrate the weekend with you! Our Friday afternoon starts at 5 PM and ends whenever we want. And, the best thing is; between 5 PM and 7 PM we serve bites that are on the house!

Please, feel free to enjoy dinner while our DJ plays good music!

MULE NIGHT

Every Saturday from 5:00 PM – 1:00 AM

During Mule Night we will be serving the tastiest “Mules” every Saturday Night!

For only € 7,50 each you can sip your Dutch, Mexican, Mokum, French or Caribbean Mule.

Feel free to just come by!

SUNDAY BRUNCH

Every Sunday from 11:00 AM – 2 PM

Every Sunday you may recover from the weekend in our ROAST BAR. Think about good music, brunch classics, fresh juices, Bloody Mary’s and good company from family and friends.

The price is just € 15,- per person!

The most relax way to enjoy the last day of the weekend.

Just come by!

BUTCHER’S WORKSHOP

Onze professionele slager heet u graag welkom in THE BUTCHER’S KITCHEN voor een interessante Butcher’s Workshop. Denk aan het uitbenen en portioneren van vlees dat daarna voor u bereid zal worden. Het onderwerp van de Butcher’s Workshop veranderd met het seizoen.

Ook is het mogelijk om een workshop op maat te organiseren die compleet is afgestemd op uw wensen. Om meer informatie te ontvangen kunt u het contactformulier invullen.

ROAST SUMMER BBQ

Wie houdt er niet van vlees van de BBQ? Op zonnige dagen, als het weer het toelaat, zetten wij vanaf 18:00 uur de BBQ aan. Kom naar onze ROAST SUMMER BBQ en geniet van het lekkerste vlees van de BBQ geselecteerd door onze slager voor maar € 27,50 per persoon.