BEZOEK DE ROTISSERIE
 

Over ons

THE ROAST BAR is het street-level brasserie stijl restaurant van THE ROAST ROOM. Hier kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Bij binnenkomst ziet u meteen de leuke lange houten tafels waaraan u ontspannen samen kunt eten. Op de menukaart staan gerechten met vlees uit eigen slagerij in de hoofdrol. Zoals verschillende lekkere burgers, kip van ’t spit en flammkuchen bereid in onze Australische Beech oven. Aan THE ROAST BAR grenst een ruim terras aan het levendige Scheldeplein waar het zomers bruist tijdens de wekelijkse Summer BBQ.

SLAGERIJ

In THE ROAST BAR bevindt zich ook een mooie open slagerij met butcher shop. De slagerij is het kloppende hart van de zaak. Hier wordt door de slager het vlees uitgebeend en geportioneerd voor bereiding in onze open keukens. Ook kunt u bij de butcher shop het beste vlees van Nederland afhalen om thuis te bereiden. Zoals een gevarieerd BBQ pakket, huisgemaakte ossenworst of een groot stuk Côte de Boeuf met bereidingsadvies van onze slager.

THE BUTCHER’S KITCHEN

In de BAR BRASSERIE bevindt zich aangrenzend onze eigen slagerij. De slagerij is het kloppende hart van de zaak. Hier wordt door de slager het vlees uitgebeend en geportioneerd voor bereiding in onze open keukens.

THE BUTCHER’S KITCHEN bevindt zich in onze slagerij met rondom grote ramen die uitzicht bieden over de Scheldebuurt met een mooie lichtinval. Hiermee is dit de uitstekende locatie voor een uitgebreide of zakelijke lunch. Ook kunt u in THE BUTCHER’S KITCHEN terecht voor een diner met slagersbeleving. De met linnen gedekte tafels en leren stoelen bieden comfort. Eten in THE BUTCHER’S KITCHEN is een beleving waarbij u de professionele slager aan het werk kunt zien en waar onder andere de steak tartaar aan uw tafel zal worden bereid.

Bekijk het menuReserveer je tafel